PANDORA ME fémgyöngy és láncszem karlánc karkötő 592793C00


31 800 Ft
  • Raktáron

PANDORA ME karkötő golyós részből és láncrészből két nyitható. Karkötő összekapcsoló elemmel és karabinerrel. Az összekapcsoló elemre maximum 8 mini medált vagy 2 PANDORA ME medaliont ajánlunk. A golyós részre nem lehet medálokat rögzíteni. A PANDORA ME karkötőkhöz a PANDORA ME kollekcióból származó medálok és medalionok alkalmasak, amelyeket ITT talál. Ez a fajta karkötő nem alkalmas biztonsági lánchoz.

Gyártó: Pandora

Termékleírás

A PANDORA ME fémgyöngy és láncszem karlánc karkötő egy igazán stílusos és elegáns kiegészítő, amely tökéletes választás lehet mindennapi viseletre vagy akár különleges alkalmakra is. A karkötő fémgyöngyökkel és finom láncszemekkel díszített, ami egyedi és modern megjelenést biztosít.

Az ezüst színű karlánc rendkívül könnyű és kényelmes viselet, így akár egész nap viselheted anélkül, hogy zavarna. A karkötő hosszúsága állítható, így minden gyöngy és láncszem tökéletesen illeszkedik az ízedre.

A PANDORA ME karlánc karkötő kiváló minőségű anyagokból készül, így hosszú ideig megőrzi szépségét és tartósságát. Válaszd ezt az elegáns kiegészítőt, hogy stílusosan egészítsd ki a mindennapi vagy alkalmi outfitjeidet!

PANDORA ME karkötő golyós részből és láncrészből két nyitható. Karkötő összekapcsoló elemmel és karabinerrel. Az összekapcsoló elemre maximum 8 mini medált vagy 2 PANDORA ME medaliont ajánlunk. A golyós részre nem lehet medálokat rögzíteni. A PANDORA ME karkötőkhöz a PANDORA ME kollekcióból származó medálok és medalionok alkalmasak, amelyeket ITT talál. Ez a fajta karkötő nem alkalmas biztonsági lánchoz. A karkötő méretének helyes megválasztásához javasoljuk, hogy körülbelül 2 cm-t adjon hozzá a szorosan mért csukló kerületéhez: - csukló kerülete 12-13 cm = karkötő mérete 1 (15 cm) - csukló kerülete 13-14 cm = karkötő mérete 2 (16 cm) - csukló kerülete 14-16 cm = karkötő mérete 3 (17,5 cm) - csukló kerülete 17-18 cm = karkötő mérete 4 (20 cm) - csukló kerülete 19-21 cm = karkötő mérete 5 (23 cm) Az új PANDORA ME koncepció még nagyobb szabadságot biztosít a saját ékszerkombinációk elkészítésében. Így élvezheti a maximális eredetiséget és szabadságot. Az összekapcsoló elemek közötti láncszemeket saját fantáziája szerint váltogathatja. A klasszikus kettős láncszemeket lecserélheti újakra. Ügyeljen arra, hogy megőrizze a karkötő hosszát. A kettős láncszemek hossza megegyezik egy hagyományos hosszú láncszem, egy feliratos láncszem vagy 4 kis láncszem hosszával. Ne korlátozza magát. Nyugodtan kapcsolja össze és hosszabbítsa meg a karkötőket és a nyakláncokat. A kinyitható szemeket kicserélheti azonos hosszúságú kör alakú összekapcsoló elemekre. Hogyan szereljük össze a PANDORA ME ékszereket?

Karkötők

Üdvözlünk az Alkatézis Karkötők weboldalon! Ha érdekel a vallás, a spiritualitás és szereted a kreatív tevékenységeket, akkor jó helyen jársz. Ezen az oldalon olyan karkötőket találsz, amelyek segítenek elmélyedni hitünk mélységeiben és kapcsolódni a szellemi világgal. A Karkötők kategóriában számos egyedi alkotást találsz, amelyek mindegyike kézzel készült lelkes alkotóink által. Az egyes karkötők különleges jelentéssel bírnak, és ősi vallási szimbólumokat tartalmaznak, amelyek segítik a meditatív állapot elérését és az elméd megnyugtatását. Az alkatézis karkötők lehetővé teszik, hogy egy szellemi utazás részese lehess, közben pedig egyedi és stílusos kiegészítőket viselhess. Minden karkötőt gondosan tervezünk és készítünk, a legjobb minőségű anyagok felhasználásával. A természetes kristályok, drágakövek és fa gyöngyök olyan energiával és szépséggel gazdagítják a karkötőket, amely a mindennapi életedben is hatással lehet. A Karkötők kategóriában többféle stílust és témát is felfedezhetsz. A különböző színek és szimbólumok jelentésük alapján váltják ki a rezgéseket, és segítenek kapcsolatba lépni a belső mélységeddel. Nemcsak örömöt és pozitív gondolatokat hoznak az életedbe, hanem segítenek megérteni a sötétebb érzelmeket is, és átformálni azokat. Minden karkötő része egy leírás, amely részletesebben beszél a szimbólumokról és a karkötő jelentéséről. Így segítünk neked megérteni, hogyan viseld, és hogyan érd el a legnagyobb hatást ezekkel a karkötőkkel. A Karkötők kategórián belül található termékeinket könnyen böngészheted a honlapunkon. Válaszd ki a számodra legérdekesebb karkötőt, és add hozzá a kosaradhoz. A pénzügyi tranzakciókat biztonságos módon végezheted el, és mi gondoskodunk arról, hogy a kiválasztott karkötő gyorsan és biztonságosan megérkezzen hozzád. Az Alkatézis Karkötők weboldal a hit és a szépség közeledését kínálja. Fedezd fel a lelked mélységeit és találj rá az igazságra egyedi és stílusos karkötőink segítségével. Hajtsd végre a tranzakciót még ma, és várj izgalommal az új karkötőd kézhezvételére!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

SOFIA gyöngy karkötő  karkötő PPNRROFPS7,5-8 SOFIA gyöngy karkötő karkötő PPNRROFPS7,5-8

Stílusos és időtlen gyöngy karkötő. Különleges alkalmakra és hétköznapi viseletre is alkalmas ékszer. Anyag: 925/1000 ezüst, a Fémjelzési törvénynek megfelelően fémjelezve, édesvízi, tenyésztett rózsaszín gyöngy, méret 7,5 - 8 mm. A PEARLS ékszerek kiváló minőségű édesvízi tenyésztett gyöngyökkel vannak díszítve. A gyöngy színe kissé eltérhet a képen látható ábrázolástól - a gyöngynek több változata

A boltba
FRANK 1967 férfi bőr karkötő hematittal  karkötő FR7FB-0246 FRANK 1967 férfi bőr karkötő hematittal karkötő FR7FB-0246

Férfi bőr karkötő barna hematittal és acél elemekkel. Karkötő hossza: 21 cm. Kő mérete: mm.

A boltba
AMEN ezüst karkötő szívvel és keresztekkel  karkötő BRCHB AMEN ezüst karkötő szívvel és keresztekkel karkötő BRCHB

Női ezüst karkötő szívvel és két kereszttel a Pray, Love kollekcióból. Hossza: 15,5 + 3 cm. A díszek mérete: kereszt: 6 x 10 mm. szív: 7 x 6 mm. Súly: 2 g.

A boltba
FRANK 1967-es férfi bőr karkötő  karkötő FR7FB-0510 FRANK 1967-es férfi bőr karkötő karkötő FR7FB-0510

Férfi többsoros bőr karkötő acél csattal. A karkötő hossza: 22 cm.

A boltba
Fossil Bőr vintage karkötő JA5932716 Fossil Bőr vintage karkötő JA5932716

Az ékszert eredeti csomagolásban szállítjuk.

A boltba
Troli Acél golyós karkötő kétoldalú medállal Troli Acél golyós karkötő kétoldalú medállal

A boltba
Troli Zsinór karkötő angyal szárny, fehér / arany Troli Zsinór karkötő angyal szárny, fehér / arany

A boltba
Silvego Ezüst dupla karkötő csomóval TTTB66L4 Silvego Ezüst dupla karkötő csomóval TTTB66L4

Javasoljuk, hogy az ékszerekhez vásároljon kínálatunkból egy ajándékdobozt is .

A boltba
Silvego Acél karkötő Andra Brilliance Zirconia KMM152875 Silvego Acél karkötő Andra Brilliance Zirconia KMM152875

Javasoljuk, hogy az ékszerekhez vásároljon kínálatunkból egy ajándékdobozt is .

A boltba
Troli Bájos acél karkötő virágokkal VSB006S-PET Troli Bájos acél karkötő virágokkal VSB006S-PET

A boltba
Viceroy Férfi bőr karkötő csomóval Beat 1312P01010 Viceroy Férfi bőr karkötő csomóval Beat 1312P01010

Az ékszert eredeti csomagolásban szállítjuk.

A boltba
Brilio Silver Bájos ezüst karkötő szívvel BRC39W Brilio Silver Bájos ezüst karkötő szívvel BRC39W

A boltba
Beneto Exclusive Eredeti sárga arany karkötő Dvojpancer AUB0048 20 cm Beneto Exclusive Eredeti sárga arany karkötő Dvojpancer AUB0048 20 cm

Javasoljuk, hogy az ékszerekhez vásároljon kínálatunkból egy ajándékdobozt is.

A boltba
REBEL & ROSE karkötő Black Rocks  karkötő RR-60088-B REBEL & ROSE karkötő Black Rocks karkötő RR-60088-B

REBEL & ROSE férfi karkötő ónixszal, acháttal, lávakővel és a márka logójával díszített acél résszel. Kő mérete: 6 mm. A karkötő hossza kb.19 cm, 20 cm és 21 cm.

A boltba
Cordell Divatos karkötő Slim N - olíva/sárga 20 cm Cordell Divatos karkötő Slim N - olíva/sárga 20 cm

Javasoljuk, hogy az ékszerekhez vásároljon kínálatunkból egy ajándékdobozt is.

A boltba
Morellato Romantikus acél karkötő Drops SCZ1316 Morellato Romantikus acél karkötő Drops SCZ1316

A Morellato Romantikus acél karkötő Drops SCZ1316 egy elegáns és nőies kiegészítő, mely tökéletes választás minden romantikus és stílusos nő számára. A karkötő strapabíró és kényelmes, hiszen kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Az apró csepp alakú díszek gyönyörűen csillognak a csuklón, és egyedi megjelenést kölcsönöznek viselőjének. A karkötő csatja könnyen nyitható és zárható, így könnyedén

A boltba
Oliver Weber Női aranyozott karkötő cirkónium kövekkel Soriso Crystal Blossoms 32353G Oliver Weber Női aranyozott karkötő cirkónium kövekkel Soriso Crystal Blossoms 32353G

Az ékszert eredeti csomagolásban szállítjuk.

A boltba
Brilio Silver Bájos ezüst karkötő szintetikus opállal BRC126WB Brilio Silver Bájos ezüst karkötő szintetikus opállal BRC126WB

A boltba
Cordell Olíva paracord karkötő Spartan Slim Cordell Olíva paracord karkötő Spartan Slim

Javasoljuk, hogy az ékszerekhez vásároljon kínálatunkból egy ajándékdobozt is.

A boltba
Guess Férfi acél karkötő cirkónium kövekkel Eternity JUMB03237JWBKGNT/U Guess Férfi acél karkötő cirkónium kövekkel Eternity JUMB03237JWBKGNT/U

A Guess ékszereket a márka logójával díszített eredeti szövetzacskóban szállítjuk. A dobozt a csomagolás nem tartalmazza.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Kedvezmény 10%
Férfi klasszikus póló, zöldcitrom, M
2 649 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Klasszikus polár mellény, zöldcitrom, 3XL
7 696 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Pandora Gyöngyszem 798397NBCB 798397NBCB
24 445 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 24%
Tamaris Comfort női szandál - fekete
26 993 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 44%
Dstreet Egyszerű világosszürke női póló Mayla II
4 650 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben